Happy Customer

verhaal%20claudia.jpg?t=1537862051&_ga=2.2697651.2043556531.1537858573-1928116594.1476729391

Hoe het begon? Nou met een jasje!  Hoe verrassend! Gewoon een jasje voor mezelf’ ( zie foto) ik had een prachtig stukje stof gekocht en dacht ooit doe ik daar iets mee. En zo ging het eigenlijk J Een naaimachine had ik al, vraag me niet waarom want daar had ik voorheen nog nooit iets mee gedaan. Kan ook echt de reden niet meer verzinnen hoezo ik ooit een naaimachine had gekocht. In ieder geval ik had de smaak te pakken. En van het ene jasje kwam het andere jasje ’tot ik op een gegeven moment wel erg veel jasjes om me heen had verzameld. Voorheen pimpte ik ook al rieten manden ‘ buideltasjes van oude spijkerbroeken en  ’hoeden!!  Praat me er niet van’ hoeveel hoeden ik wel niet gemaakt heb met prachtige opdrachten richting Dubai bijvoorbeeld. Dus ergens was ik altijd wel aan de knutsel als ik het zo eens even terug bedenk.

Maar ja ondertussen moest ik iets met die jasjes en manden en hoeden die ik inmiddels verzameld had. En toen was daar Osdorp. De eerste markt weer sinds jaren. ( Eerder had ik ook al ergens een poging gedaan’ maar toen zette het niet door blijkbaar. Maar goed’ bloed kruipt waar het niet gaan kan’ Osdorp dus’ de eerste Hippie Markt voor mij van Direct Events. Was dat geen succes geweest dan was ik waarschijnlijk niet door gegaan’ gok ik. Maar dat was het wel en een nieuwe uitdaging was daar!! Nou hoe het verder ging hebben jullie wel kunnen volgen via mijn Hip and Handsome pagina op Facebook en Instagram.

Inmiddels vol overgave een echte Hippie Ibiza markt Standhouder ’het geeft me zoveel plezier in mijn leven. Dit is echt het allerleukste beroep ever! Sinds juli vorig jaar zelfstandige ondernemer. Eerst nog met baan en nu sinds januari op eigen kracht. Het is spannend’ maar geloof me als ik zeg “niks mooiers om keihard voor jezelf te werken en dat doen wat je het allerliefste doet.

Op deze pagina komen ook de Happy Customer en  Inspiration  Foto’s van de allermooiste jasjes die ik het afgelopen jaar gemaakt heb. Op de pagina Markt agenda zal ik sfeer foto’s plaatsen van de markten die we bezoeken! Mocht ik JOU als Happy Customer vergeten zijn, stuur me dan een leuke foto van jou en je jasje en dan kom je ook in mijn Ere Galerij !

In de webshop vind je de jasjes die ik op voorraad heb’ maar zit je maat of je smaak er niet tussen stuur me een berichtje en dan komen we er altijd uit!  Customized For You

Heel veel plezier met shoppen en tot gauw weer op een Ibizamarkt! <3

Liefs Clau’

© 2018 - 2022 Hipandhandsomeamsterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel